Sådan arbejder vi

Vores medarbejdere

Hos Jens Brafeldt Rengøring ser vi medarbejderne som en af de vigtigste ressourcer, så vi gør alt for at passe godt på dem.

Vi synes det er vigtigt at de får den rette instruktion i brugen af midler, materialer og remedier. Og vi giver dem kyndig instruktion i ergonomi.

Det tror vi på er med til at tiltrække og beholde de gode medarbejdere og derved kunne servicere vores kunder bedst muligt.

Danske Service

Jens Brafeldt Rengøring er medlem hos Danske Service og er dermed dækket af overenskomst med 3F og Serviceforbundet. Det betyder, at vores medarbejdere får en rimelig og overenskomstmæssig løn for det arbejde de udfører.

I Jens Brafeldt Rengøring er det en naturlig del af vores arbejde at være organiseret. Vores medarbejdere yder en bedre indsats, er mindre syge og mere fokuseret på at løse opgaven, det betyder at vi kan levere en bedre kvalitet til dig.

Igennem Danske Service får vi adgang til målrettet efteruddannelseog oplæring af vores medarbejdere. Det betyder, at de arbejder mere effektivt. Vores medarbejdere bliver oplært i det nyeste inden for rengøringsmidler. Dermed kan vi reducere miljøbelastningen, og vi kan hele tiden anvende de rigtige midler. Resultatet er, at der bliver gjort bedre rent, samtidig med at gulve og inventar bliver mindre slidte. Derudover undgår vi, at vores medarbejdere får blandet en forkert opløsning, som laver uheldige skader på gulve, borde eller andre steder.

Alt sammen noget som er med til, at vi kan levere et bedre og billigere kvalitetsprodukt til jer.