Sådan arbejder vi

Vores medarbejdere

Hos Jens Brafeldt Rengøring ser vi vores medarbejdere som en af de vigtigste ressourcer, hvorfor vi gør alt, hvad vi kan, for at passe bedst muligt på dem. Vi synes, det er vigtigt, at de får den helt rette instruktion i brugen af midler, materialer og remedier i forbindelse med rengøringsopgaverne, og derfor har vi også fokus på at give vores medarbejdere en grundig introduktion til vores processer og arbejdsgange, ligesom vi også giver dem en kyndig instruktion i ergonomi. Herved kan vi sikre, at vores medarbejdere er klædt bedst muligt på til at gå i gang med en given opgave, for på den måde kan de nemlig være med til at levere en kvalitetsorienteret rengøring – hver gang.

Det, tror vi på, er med til at tiltrække samt beholde de gode og dygtige medarbejdere, så vi til enhver tid vil kunne servicere vores kunder bedst muligt uanset opgave. Vi stiller derfor også høje krav til vores medarbejdere, så vi altid kan levere rengøring af høj kvalitet. Vores medarbejdere er alle erfarne og dygtige inden for rengøring med et fokus på grundighed og professionalisme i deres arbejde. Vi ved, at rengøring er en tillidssag, og derfor gør vi også meget ud af at finde de helt rette kandidater til vores team, som kan leve op til de høje standarder, vi sætter til vores arbejde.

Vi er medlem af Danske Service

Jens Brafeldt Rengøring er desuden medlem hos Danske Service, hvilket betyder, at vi er dækket af overenskomsten med 3F og Serviceforbundet. Dette betyder blandt andet, at vores medarbejdere altid får en rimelig og overenskomstmæssig løn for det arbejde, de udfører. Hos Jens Brafeldt Rengøring er det en naturlig del af vores virke at være organiserede og strukturerede i vores arbejde. Vores medarbejdere yder en bedre indsats, er mindre syge og mere fokuseret på at løse en given opgave, hvilket betyder, at vi kan levere en bedre kvalitet til dig.

Igennem Danske Service får vi adgang til målrettet efteruddannelse og oplæring af vores medarbejdere. Dette betyder blandt andet, at de kan arbejde mere effektivt. Vores medarbejdere bliver oplært i det nyeste inden for rengøringsmidler, hvorved vi kan være med til at reducere miljøbelastningen, da vi derved hele tiden kan anvende de rigtige og mindst skadelige midler i vores arbejde til gavn for både dig og miljøet. Resultatet heraf er, at det bliver gjort bedre rent, samtidig med at gulve og inventar bliver slidt langt mindre. Derudover kan vi også undgå, at vores medarbejdere får blandet en forkert opløsning, der kan resultere i uheldige skader på gulve, borde eller andre steder.

Alt dette er med til at sikre dig, at vi kan levere et bedre og ikke mindst billigere kvalitetsprodukt til dig i forbindelse med din erhvervsrengøring eller vinduespudsning.

Skal vi hjælpe dig med erhvervsrengøring?

Vil du vide mere om vores services, eller hvordan vi kan hjælpe dig, kan du læse meget mere om dette under services. Du er også velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om din specifikke opgave på enten 38 76 04 40 eller kontakt@brafeldt.dk.