Historien bag Jens Brafeldt Rengøring

For mere end 40 siden startede Jens Brafeldt Rengøring sit virke inden for rengøringsbranchen. Dengang var vi kendt som Den flinke vinduespudser, hvor vores primære opgaver bestod i vinduespudsning til erhverv. Siden da har vi udvidet vores kompetencer til også at indebære enhver form for erhvervsrengøring til kontor, butik, institutioner m.m. Selvom navnet ikke længere er det samme, som da vi startede, er det stadig samme service og solide arbejde, vi leverer.

Jens Brafeldt Rengøring er et velrenommeret firma med kompetente og erfarne medarbejder, der sætter en ære i at levere en grundig og kvalitetsbevidst erhvervsrengøring og vinduespudsning til vores kunder. Vi tilbyder til enhver tid vores kunder en omhyggelig og pålidelig service, der samtidig er din garanti for omhyggeligt og pålideligt udført arbejde. Din rengøring er derfor i trygge hænder hos os.

Om Jens Brafeldt Rengøring

Vores strategi er baseret på at opbygge stærke forhold til vores kunder for på den måde at opnå et fast og længerevarende forhold til alles tilfredshed. Din tilfredshed er nemlig vores tilfredshed, og derfor er det også vigtigt for os at kunne tilbyde en løsning, der imødekommer dine behov og sikrer dig det bedst mulige resultat. Det betyder også, at du som kunde altid er vores vigtigste prioritet, så vi kan tilbyde dig den aftale, der bedst kan betale sig for dig – hvad end det er i forbindelse med vinduespudsning eller erhvervsrengøring.

Vi tilbyder en lang række forskellige serviceydelser i forbindelse med erhvervsrengøring, hvor vi blandt andet kan hjælpe med alt lige fra kontorrengøring over vinduespolering til tæpperensning. Ingen opgave er for stor eller for lille til os. Lader du os løfte din erhvervsrengøring, er du garanteret en stærk samarbejdspartner, der sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde til den aftalte tid og pris.

For altid at kunne tilbyde dig den bedste service og ikke mindst en grundig og professionel erhvervsrengøring holder vi os løbende opdaterede på, hvad der sker inden for vores branche. På den måde kan vi til enhver tid tilbyde vores kunder de nyeste teknikker og metoder. Dertil kommer også, at vi altid arbejder mod at sikre, at den aftale, du har indgået med os, overholdes, så du får det forventede resultat. Dette gør vi blandt andet ved løbende at foretage kvalitetskontrol af den erhvervsrengøring og vinduespudsning, vi udfører, så vi altid kan levere samme høje standard og kvalitet.

Din samarbejdspartner til erhvervsrengøring

Hver dag sikrer vi hos Jens Brafeldt Rengøring, at vores kunder kan møde ind til en ren og indbydende arbejdsplads, for vi tror på, at et rent arbejdsmiljø sikrer gladere medarbejdere og en motiverende atmosfære. Et rent kontor er vigtigt for medarbejdernes trivsel og ikke mindst sundhed, og vi er stolte af at kunne bidrage til at sikre et godt og sundt arbejdsmiljø for vores kunder.

Ønsker du nærmere oplysninger om, hvordan vi kan hjælpe dig med erhvervsrengøring, vores ydelser eller en uforpligtende snak om din opgave, er du velkommen til at kontakte os. Vi er ikke længere væk end et telefonopkald. Ring til os på 38 76 04 40, eller skriv til kontakt@brafeldt.dk.

Jens Brafeldt Rengøring tilbyder kontorrengøring og vinduespolering i store dele af København, for både små som store virksomheder.
Læs mere
Hos Jens Brafeldt Rengøring ser vi medarbejderne som en af de vigtigste ressourcer, så vi gør alt for at passe godt på dem.
Læs mere

Har du en opgave vi kan hjælpe med?