Historien bag Jens Brafeldt Rengøring

Jens Brafeldt Rengøring startede som Den flinke vinduespudser for mere end fyrre år siden. Som en naturlig udvikling begyndte vi at gøre rent for de kunder hvor vi pudsede vinduer. Jens Brafeldt Rengøring er et vel konsolideret firma som tilbyder kunderne omhyggelig og pålidelig service (omhyggeligt og pålideligt udført arbejde).

Vores strategi er baseret på at opbygge stærke forhold til vore kunder for på den måde at opnå et fast og længere varende forhold til alles tilfredshed. Vi tilbyder forskellige serviceydelser, f.eks. kontorrengøring, vinduespolering og tæpperensning.

Ønsker De nærmere oplysninger er De velkommen til at kontakte os. Vi er ikke længere væk end et telefonopkald. Vi udfører vores service i det meste af Storkøbenhavn og omegn.

Jens Brafeldt Rengøring tilbyder kontorrengøring og vinduespolering i store dele af København, for både små som store virksomheder.
Læs mere
Hos Jens Brafeldt Rengøring ser vi medarbejderne som en af de vigtigste ressourcer, så vi gør alt for at passe godt på dem.
Læs mere

Har du en opgave vi kan hjælpe med?