Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring og vinduespudsning

Det er altid en rar fornemmelse at begynde arbejdsdagen i et rent lokale. Udover at luften er renere, hjælper rene lokaler også til at modvirke sygedage blandt personalet. Et rent miljø gør mennesker gladere og mere motiveret til arbejdet, samtidig med at det sender et godt signal til både medarbejdere, kunder og eventuelle samarbejdspartner, når de træder ind ad døren.

Hos Jens Brafeldt Rengøring tilbyder vi erhvervsrengøring og vinduespudsning til små som store virksomheder i store dele af København. Vi har mange års erfaring inden for branchen, hvorfor vi kan garantere dig en grundig og professionel rengøring af dine lokaler. Så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du søger en samarbejdspartner til din erhvervsrengøring.

Det kan vi tilbyde:

Hos Jens Brafeldt Rengøring er vi specialister i rengøring og vinduespudsning til erhverv, og i løbet af vores virke inden for denne branche har vi erhvervet os ekspertisen og kompetencerne til at garantere dig en kvalitetsbevidst rengøring, der sikrer dig det bedst mulige resultat. Vi stiller høje krav til os selv og den rengøring, vi leverer til vores kunder. Det betyder, at du kan være sikker på rengøring af høj kvalitet, samt at din virksomhed altid fremstår pæn og ren efter vores besøg.

Vi har erfaring i at løse opgaver inden for følgende:

Vinduespudsning

Kontorer

Butikker

Produktion

Klinikker

Institutioner

Vi sætter en ære i altid at tilbyde vores kunder en service i særklasse og ikke mindst en effektiv og grundig rengøring, der imødekommer dine behov. Derfor sørger vi altid for at skræddersy aftalen til hver enkelt kunde, hvad end det gælder erhvervsrengøring eller vinduespudsning. Det er din garanti for et resultat, der lever op til dine forventninger. Hos Jens Brafeldt Rengøring bliver du mødt af et kompetent og erfarent team af dygtige medarbejdere, der har fokus på at udføre et godt stykke arbejde hver eneste dag – lader du os stå for rengøringen af dine faciliteter, kan du således være sikker på, at det bliver udført ordentligt.

En aftale til dine behov

Hos Jens Brafeldt Rengøring har vi altid fokus på at levere den ønskede service til aftalt tid og pris, så du på den måde får det, du forventer. Din tilfredshed er nemlig yderst vigtig for os, hvorfor vi også altid tager udgangspunkt i dine behov. Ingen virksomhed er ens, og derfor er vores løsninger i forbindelse med erhvervsrengøring eller vinduespudsning det heller ikke. Hvad end der er tale om en enkelt ydelse eller en løbende aftale, sørger vi således altid for at tilpasse aftalen til dig og din virksomhed.

Ønsker du at gøre brug af vores ekspertise inden for vinduespudsning eller erhvervsrengøring? Så er du altid velkommen til at kontakte os for nærmere info om, hvad vi kan tilbyde dig af services, samt hvordan vi kan hjælpe dig, ligesom du også er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på din specifikke opgave. Skriv til os på kontakt@brafeldt.dk, eller ring til os på 38 76 04 40.